TIEDOTE 18.12.2019

Vuonna 2020 asemamme laadukkaana alan toimijana vahvistuu entisestään uusien merkittävien kumppanuus- ja yhteistyösopimusten kautta.

G4S yhteistyö

Olemme jo tehneet yhteistyötä Suomessa keväällä toimintansa aloittaneen G4S Secure Solutions Oy:n kanssa ja 18.12.2019 olemme allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen myös G4S Balticsin kanssa. G4S Eesti AS on johtava turvallisuuspalveluiden kokonaistoimittaja koko Baltian alueella. Tämä yhteistyö vahvistaa erityisesti molempien yritysten kykyä palvella asiakkaitamme, joilla on toimintaa sekä Suomen että Baltian alueella. G4S – kumppanuus lisää luonnollisesti myös Sähkösecurity Oy:n resursseja kaikilta osin myös paikallisesti.

Uudet tuotteet ja Lahden talousalue

2.1.2020 palvelutarjontamme kasvaa Kaso Oy:n laadukkailla turvatuotteilla, joilla tiedämme olevan kysyntää myös yksityiskodeissa osana muiden kotiturvatuotteiden jatkuvasti kasvavaa kysyntää. Toimitamme kyseisiä tuotteita valtakunnallisesti sekä Baltian alueille. Tuotteistuksesta ja konseptin jatkuvasta kehittämisestä vastaa Lahdessa kumppanimme Jarmo Pekkanen, joka omaa yli 20 vuoden kokemuksen turvatuotteiden myynnistä ja suunnittelusta. Pekkanen myy jatkossa myös yrityksemme muita tuotteita.

Toimintamme yksi kulmakivi on aina ollut tekemisemme läpinäkyvyys asiakkaidemme suuntaan. Tämän on mahdollistanut käyttämämme toiminnanohjausjärjestelmä mikä on mahdollistanut myös toimintamme täsmällisyyden ja kustannustehokkuuden. Tulemme myös jatkossa tarjoamaan yhdessä kumppanimme Mekanismi Oy:n kanssa toimivaksi hiottua ohjelmaa edullisesti myös muiden käyttöön.

Kulunut vuosi 2019

Yrityksemme kulunut vuosi on ollut jälleen menestyksekäs liiketoiminnan kasvun osalta valitsemissamme asiakassegmenteissä mikä on parantanut entisestään toimialaamme verraten erinomaista kannattavuuttamme.


Lisätiedot

Olli Laakso
Hallituksen Puheenjohtaja/Sähkösecurity Oy